دسته : حسابداری
فرمت فایل : word
حجم فایل : 700 KB
تعداد صفحات : 143
بازدیدها : 365
برچسبها : پروژه حسابداری اصلاح الگوی مصرف اقتصاد
مبلغ : 16000 تومان
خرید این فایلتاثیر حسابداری بر اصلاح الگوی مصرف در اقتصاد کشور
رقابت بین المللی، شرکتهای صنعتی را در کشورهای مختلف وا داشته است که در سیستم های تولیدی خویش بازنگری کنند. بسیاری از صنایع ناچارند برای بقای خود در مصرف منابع فیزیکی و استفاده از نیروی انسانی تغییرات جدی ایجاد کنند و در فکر حذف هزینه های فاقد ارزش افزوده و کاهش مصرف خود و در نتیجه سود خالص بیشتر و مشتری مداری باشند و با انتخاب راه حل های مناسب از بین انواع راه حل ها هم باعث رشد اقتصاد خود و هم کشور باشند بنابراین اصلاح الگوی مصرف اساسا به مفهوم مدیریت هزینه و مدیریت مبتنی بر ارزش در دو سطح تولید و مصرف می باشد و با توجه به شرایط اقتصاد کنونی روش هایی در حوزه ی حسابداری چون JIT ,TQM هزینه یابی ABS ,ABM و... در صدد این مهم هستند که جایگاه واقعی محصولات را در جامعه و اقتصاد به لحاظ کیفیت و قیمت ترسیم نمایند. بنابراین ضرورت حسابداری و نقش حسابدار در ایجاد هماهنگی بین عملکرد مالی موسسات و سازماندهی به آنها که در نتیجه موجب به وجود آمدن یک اقتصاد مفید و به صرفه می شود، قابل استنباط است.
در این مقاله سعی شده است تا ارتباط حسابداری با اصلاح الگوی مصرف و اقتصاد کشوری مورد بررسی قرار گیرد و اینکه حسابداری چگونه با ارائه روشها و راه های گوناگون و بیان مزایا و معایب هر یک از راه حل ها موجب بهینه شدن اقتصاد، کاهش هزینه ها، مدیریت بهتر و مناسب و افزایش سودآوری منطقی می گردد و همچنین بررسی مشکلات و موانعی که بر سر راه استقرار این روشها در سازمان وجود دارد و شناساندن این مشکلات و ارائه راه حل های آن پرداخته ایم.
معنای واقعی اصلاح الگوی مصرف، آن است که ما رابطه خود را با منابعی که در اختیار داریم بازتعریف کنیم و به طرز صحیح و علمی و مناسب از منابع و ظرفیت های موجود بهره بگیریم.
حال می خواهیم با مفهوم این کلمات (اصلاح، الگو، مصرف) بهتر آشنا شویم:
اصلاح: مفهوم اصلاح با ایجاد، حذف، کاهش، افزایش تفاوت دارد ولی در عین حال نزدیک است و به مفهوم تعامل و آنچه را که در فرهنگ خودمان به میانه روی تعریف می کنیم. معنی اصلاح فقط صرفه جویی نیست منظور از اصلاح الگوی مصرف فقط اصلاح کالاها و خدمات مصرفی نیست بلکه به بخشها، فعالیت ها، زمینه ها،عرصه ها،حرفه ها و... نیز تسریع پیدا می کند.
الگو: برای شناخت مفهوم الگو، بهتر است ابتدا مدل را تعریف کنیم وقتی چیزی مدل قرار می دهیم تقریبا مطلق گرایی کرده ایم. وقتی به چیزی مدل می گوییم یعنی کاهش و افزایش آن باید مبتنی بر چهارچوبی باشد که آن چهارچوب خودش تقریبا غیر قابل تغییر است. ولی الگو یک مضمون، چشم انداز و یک دیدگاه است که اگر هر کسی از ظن خود یار مسئله شود چیزی نصیبش می شود که در مدل ممکن است آن را به دست نیاورد. مثلا الگوی لباس، الگوی حجاب، یا الگوی ترافیک، ولی نمی گوییم مدل، به این دلیل که اگر بگوییم مدل، باید مثل آن رفتار کنیم. بنابراین، کلمه الگو هم هوشمندانه انتخاب شده است.
با توجه به بحث این که روزی منابع انرژی به پایان خواهد رسید، این تفکر به وجود آمد که افکار محققان و دانشمندان به سمت این مساله جذب شد و راه حلهای مختلفی برای این موضوع پیشنهاد گردید که در نهایت به مساله ای به نام مدیریت مصرف منجر شد. که اکنون افکار صاحبنظران و محققان را به خود مشغول داشته است.
البته این امر در سرلوحه ی تمام بخش ها اعم از صنعتی، بازرگانی، دولتی و... قرار گرفته است. که روز به روز بر اهمیت آن افزوده می شود لذا اگر با این تفکر پیش رویم، که روزی این منابع و امکانات به اتمام خواهد رسید و باید از آنها به بهترین نحو ممکن بهره جست؛ می توانیم کمی به آینده خوش بینانه تر بنگریم و در نتیجه اینجاست که بهترین و اقتصادی ترین روش بهره برداری از منابع و امکانات ذاتا محدود برای پاسخ گویی به نیازهای ذاتا نامحدود بشر، ارزش و اهمیت مدیرت مصرف با حسابداری را مطرح می سازد.
تجربه در کشورهایی که دارای رشد و توسعه اقتصادی بالایی هستند نشان دهنده ی آن است که اصلاح الگوی مصرف تو.سط حسابداری همواره به عنوان عامل اصلی و مهم در رسیدن به توسعه ی اقتصادی بیان می شود.
حسابداری مدیریت سیستم اطلاع رسانی درون سازمانی است که وظیفه گزارشگری اطلاعات صحیح و مربوط را به تیم مدیریتی سازمان بر عهده دارد...
فهرست مطالب مقاله
فصل اول : کلیات : اصلاح الگوی مصرف
مقدمه
مفهوم اصلاح الگوی مصرف
مصرف چیست؟
معنای صرفه جویی
مصرف گرایی
دیدگاه اقتصاددانان درباره صرفه جویی
اصلاح الگوی مصرف در نظام اسلامی و سرمایه داری
اصلاح الگوی مصرف انرژی در بخشهای تولیدی کشور
راهبردهای اصلاح الگوی مصرف در آموزش نیروی انسانی سازمانها
حسابداری و کاربرد آن در اصلاح الگوی مصرف
حسابداری و مدیریت، بهره وری و اصلاح الگوی مصرف
حسابداری مدیریت و افزایش بهره وری سازمانها
مدیریت هزینه
بهیابی بر مبنای فعالیت ساده (Light ABC )
روش تصمیم گیری جامع یا ( GDM)
نقش EC تجارت الکترونیک بر رشد اقتصادی و اصلاح الگوی مصرف
نقش حسابداری در اقتصاد ایران
بررسی مفهومی و تئوریک اصلاح الگوی مصرف
نقش بهره وری و ارائه الگوی مصرف صحیح
فصل دوم: تعاریف و تجزیه و تحلیل
هزینه یابی چیست و چند نوع می باشد؟
تفاوت بهایابی استاندارد وبهایابی نرمال
هزینه یابی برمبنای فعالیت
حذف فعالیت ها فاقد ارزش افزوده درسیستم هزینه یابی برمبنای فعالیت
مزایای استفاده ازسیستم هزینه یابی برمبنای فعالیت
بهایابی کیفیت
اهداف راهبردی بها یابی کیفیت در شرکتهایژاپنی
بهایابی کیفیت به عنوان یک ابزار راهبردی مدیریت هزینه
رویکردهای نوین حسابداری مدیریت در اصلاح الگوی مصرف
زنجیره تامین ناب و چابک
نظریه محدودیت (TDC)
مزایای به کار گیری نظریه محدودیت
مدیریت محیط با کیفیت فراگیر (TQEM)
کایزن
تاثیر خصوصی سازی بر بهای تمام شده
مقایسه جامع معیارهای سنجش عملکرد
معیارهای سنتی
معیارهای نوین
مزایای ارزش افزوده اقتصادی
عقاید غلط دربارهEVA
ارزش افزوده اقتصادی پالایش شده ((REVA
ارزش افزوده بازار (MVA)
دلایل عدم کارایی روشهای سنتی
مفاهیم ارزیابی متوازن
استراتژی ارزیابی مبتنی بر چرخه عمر
مزایای ارزیابی متوازن
معایب ارزیابی متوازن
فصل سوم : نتیجه گیری
نتیجه گیری
منابع و مآخذ
خرید و دانلود آنی فایل